Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Airdrop ve Önsatışlar Duyuru Alanı

Collapse
X
Collapse
Bu konuyu görüntüleyen aktif kullanıcılar: 3 ( 0 üye ve 3 misafir )
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Airdrop ve Önsatışlar Duyuru Alanı


    Orijinal Gönderi ExBronx Mesajı Görüntüle
    Selam Arkadaşlar

    Bu başlıkta airdroplar, faucetler hakkında paylaşım yapmaya çalışalım.

    Öncelikle Airdrop nedir onu izah edelim.

    Airdrop, kripto para dünyasında ücretsiz verilen coinlere verilen isimdir. Peki neden bedava bunları veriyorlar? Bahis sitelerinden örnek verelim. Yeni bir büro piyasaya girdi diyelim, ne yapıyorlar yeni üyeye örneğin 20 TL free bet veriyorlar, benzer mantık burada da var. Yeni bir coin ya da yeni bir coin borsası bu işlere giriyorsa seslerini duyurabilmek ve hareketlilik oluşturabilmek için bu airdropları verir. Coin işinde haber yayılma hızında airdropların gücü yatsınılamaz.

    Airdrop Nasıl Alınır?

    Bu iş için çok fazla site var takip edebileceğiniz, bir çok gelişmeleri haber eden siteler mevcut. Bu duyuruları takip edip, airdrop alabilmeniz için gerekli ücretsiz işlemleri yapmanız beklenir. (Telegram takip, twitter takip vb.)

    Airdrop Riskli mi Yoksa Kazançlı mı?

    Size hediye olarak gelen coinler, zamanla ciddi ölçüde yükselişe geçebilirler. Yatırım yapmadan sahip olduğunuz bir şeyden kar kazanabilirsiniz. Belki borsaya girdikten sonra verilen coinleri kullanarak farklı coinler de alabilirsiniz. Bu karınız daha da arttırabilir. Daha sonra yatırımlarınızı reel paraya çevirebilir ya da mobil cüzdanınızda biriktirebilirsiniz; tercih tamamen sizin.
    Başvurduğunuz airdrop size gelmedi ? Bu durumda bizler açısından zaman kaybı ve beklentimizin boş çıkması dışında bir kayıp olmaz. Fakat bedava aldığımız airdroplar gün gelir epey değer kazanırsa, yatırmadan para kazanmış oluruz. Airdroplarınızı hemen bozdurmanızı asla tavsiye etmem. Bekletmek lazım bunları, sonradan değer kazanan bir çok coin olabilmektedir.
    Bir diğer durumda ise Airdrop ile elde ettiğiniz paralar hiç değer kazanmayabilir hatta borsaya giremeyebilirler bile. Bu durum da bir kayıp olarak tanımlanmayabilir. Yani, zaten hiç sizin olmayan bir şeyin olmamaya devam etmesi gibi de değerlendirilebilir. Nasıl baktığınıza bağlı olarak değişmekle birlikte Airdrop ile yaşayacağınız en kötü durum bundan öteye gitmeyecektir.
    Küçük bir ihtimal de olsa bir risk daha var o da dolandırıcılık. Kripto para borsasını kötü amaçlarına alet etmeye çalışan kişi ya da kişiler, sizi bu yöntemle tuzağa düşürebilirler. Bunu yaşamamak için coinlerin resmi sitelerini bulduğunuzdan emin olun ve bulduğunuz bilgiyi teyit etmek için yerli, yabancı kaynaklara bakmayı ihmal etmeyin. Buna da dikkat ettiğiniz sürece riskli bir durum söz konusu olmayacaktır. Şunu da unutmayın HİÇ BİR AİRDROP SİZDEN ÖNDEN PARA, COİN İSTEMEZ ! isteyen olursa da dolandırıcıdır

    Faucet Nedir? Faucet Siteleri..

    Faucet kelime manası ile 'Musluk' demektir.
    İnternette bir çok faucet sitesi mevcuttur. Temel prensipleri sizlere sitede zaman geçirterek, o sitedeki reklamlara ya da popuplara tıklamanızı isterler. Bu sayede gelirlerinin bir kısmını sizlerle coin olarak paylaşırlar. İnternetten para kazanmaya yeni başlayan ve kripto paralara merak saran kişiler ilk başta faucet siteleri kullanarak kripto para türlerini, hesap numaralarını ve çekim işlemlerinin nasıl yapıldığını öğrenmeleri için bir başlangıç niteliğindedir. Faucet sitelerinden referans toplandığı zaman veya bir ekiple çalışma yapıldığı zaman güzel paralar kazanılabilir. Bu faucet sitelerinde de ne yazık ki çok fazla ödeme yapmayan site de mevcuttur.

    Airdrop işleri ile ilgilenecekseniz, muhakkak Trust Wallet cüzdanı indiriniz telefonunuza.
    Trust Wallet borsadaki paranız değil, telefonunuzdaki paranızdır.
    Diyelim Binance'a 100dolar lık BTC'niz var, siz onu Trust walllet cüzdanınıza aktarırsanız telefonuzdaki cüzdanınıza aktarmış olursunuz. Airdropların %99'ı coinleri bu tip bir cüzdana yollar. Borsalardaki adreslerinizi verirseniz buralara, asla size o coinler gelemez.

    https://www.youtube.com/watch?v=PL6llNer22s

    bu adamlar Trust wallet kurulumunu çok güzel anlatmış bakarsınız.
    Trust wallet kurulurken size verilen private key (size ozel kelimeler) asla kaybetmeyin, onu kaybederseniz, cüzdana erişim de gider yarın bir gün




    Tek başlık altından devam edelim arkadaşlar, ayrıca her projeyi değil değerli olanları paylaşalım lütfen Proje hakkında ilk kim yazdıysa onun referans hakkı devam edecektir.. Özelden refimle üye olur musun vb kimseyi rahatsız etmeyelim. Hepinize bol kazançlar

  • #2
    Sadece duyurular için bu başlığı kullanalım lütfen.

    Yorum Yap


    • #3
      MoonXBT Türkiye Borsası 5+10+20 Dolar Çekilebilir Nakit Para Airdrobu
      Toplam 35 Dolar Hoş Geldin Hediyesi Veriyor

      ​​​​​​Fazlası da var yakında 5 dolarlık link paylaşım ödülleri gelecekmiş. Borsa yeni olunca bol bol ödül dağıtır ihmal etmeyelim toplayalım. Daha birçok etkinlik olur.
      [5 Doları almak için Kyc (Belge) istemiyorum diyor ama 10 dolar için ve çekim için Kyc şart.]

      Grafikleri falan çok güzel ben çok beğendim hemen kayıt oldum. Türkiye'ye özel önem veriyorlar. Tüm ödüllere ek bir de kendi tokeninden alma ihtimalimiz var. Borsa 2022 de kendi tokenini çıkaracak, şimdiden kayıt olanlara ücretsiz dağıtma ihtimali çok yüksek. 35 dolar olmasaydi bile bu ihtimal için üye olunurdu.

      Kayıt Linki: https://www.moonxbt.com/user/registe...te_code=47roys

      Davet kodu: 47roys

      Neye üye olduğumuzu bilelim:

      MoonXBT Nedir?

      Bir kripto para borsası ve aynı zamanda Copy Trade sistemidir. Copy Trade yani profesyonel kripto para ticareti yapan kişilerin işlemini birebir kopyalar ve o kişi işlem açtığınızda sizin hesaptan da otomatik işlem açılır. Bu şekilde analiz bilgisine ihtiyaç duymadan, kendine en uygun yatırımcıyı seçerek, kripto paradan hiç anlamadan bile borsada para katlamanız sağlanmış olur.

      Tamam üye olalım da ne ödül alacağım?

      Ödül 1- Telegrama kayıt ol 5 dolar al. 24 saatte yüklenir.
      Ödül 2- 50 Dolar yatırım yap 10 Dolar daha kazan.
      Ödül 3- 2 arkadaşını borsaya yatırıp yapmaya devet et 20 Dolar daha kazan.

      Toplam 35 Doları kolayca alabiliyoruz. Ödüllerin tamamı 7 gün içinde tanımlanacak. Ödüller puan olarak geçiyor ama her bin puan 1 dolara dönüşüyor o kısma takılmaya gerek yok.

      Tüm bunlara ek:
      Ödül 4 var: 50 Dolarlik ilk yatırıma 25 Dolar hediye bonus kazan.
      4. Ödül için 10 bin dolarlık hacim yapmak gerekiyor. Evet bu biraz zor gelebilir (aslında kolay) vadeli işlemleri bilmeyen yapmasın. 50 dolar ile 20x kaldıraçla işlem açtınız, sonra kapattınız oldu size 2 Bin dolar işlem hacmi. Bunu 5 defa yaptığınız zaman 10 Bin dolar hacim oluyor.

      Ek 25 Dolar işi sakat sen 35 doları anlat diyorsunuz tamam geçelim:

      Kayıt Linki: https://www.moonxbt.com/user/registe...te_code=47roys

      Davet kodu: 47roys

      Ödül 1-
      ​​​​​​1- Paylaşmiş olduğum linkten borsaya kayıt olun ve mail onaylayın. Giriş yapın.
      2- Uygulamayı indirebilirsiniz işlemler uygulamada daha basit.
      3- Ana sayfada Yeni kullanıcı avantajları yazana tıklayın.
      4- Telegram görevi için şimdi katila tiklayin. Telegrama katılın ve hemen o telegram sayfasının ekran görüntüsünü alın.
      5- Telegramda size form verilecek, Docs yazan linke tıklayın formu doldurun. MoonXBT UID numaranız, telegranda kayıtlı telefon numaranız ve ülke girin. Ekran alıntısı istiyor ilk aldığınız ekran alıntısını baştakine yükleyin. İkinci kismada kendi tekegram profilinize girip telefon numaranız görünür şekilde ekran alıntısı alıp yükleyin.
      6- 5 Dolar 24-72 saat arasın da yüklenecek.

      Ödül 2-
      1- Ana sayfada yatırma butonu var ona tıklayın.
      2- Sadece 3 seçenek var. Biz BTC seçeneğini kullanalım. BTC transfer ücretleri diğer borsalarda fazla ama btcturk ve FTX den ücretsiz BTC transfer edebilirsiniz. Ftx borsasına kayıt olmak için buraya tıklayın. Btcturk veya Ftx den BTC alarak borsaya gönderin.
      ​​​​​
      Ödül 3-
      2 Arkadaşınızı davet ederseniz ek 15 dolar daha kazanırsınız. Davet etmeyenler üstteki 15 doları alıp çıkabilirler.

      Çekim nasıl yapılıyor?

      Ben 50 Dolar yatırdım borsada hiç kullanmadan tekrar çekebilir miyim? Evet çekersin.

      Toplam 15 Dolar kazandın diyelim Çekim butonu ile yatırdığın 50 dolar +kazandığın 15 doları çekersin.

      Çekimi usdt (trc20 - tron ağı) ile yapacağız. Bir dolar komsiyon ödeyerek çıkış yapacağız.
      En son EndoplazmikBirKulum; 12 - 11 - 21, 11 : 52 tarafından düzenlendi

      Yorum Yap


      • #4
        Airdrop Devam Ediyor Herkese 40+10 Dolar

        Bybit son zamanlarda çok hızlı büyüyor. Türkiye ile de özel ilgilenmeye başladılar. Binance da olduğu gibi token ön satış platformuda var. Şuan bile bir ön satış var, katılıp satın alanlar büyük ihtimalle iyi kâr yazacak..Yeni üyelere normalde 20 Dolar bonus veriyordu bugün sizin reflerinize özel +20 dolar daha eklendi maili aldım. Evet artık linkten üye olup 40 dolar vadeli işlem bonusunu alabilirsiniz. Ayrıca bir kampanya daha var üye olanlar ondan da faydalanacak.

        ​​​ "Bybit'te bana katıl ve 40 $ değerinde USDT ödülü kazan. Ayrıca, Ödül Merkezi'nde 600 $ tutarına varan ödüller seni bekliyor":

        KAYIT LİNKİ:
        https://bybit.com/tr-TR/invite?ref=RGZG7E

        Linke tıkla üye ol.
        Üye olurken referans (davet) alanında bu kod olsun: RGZG7E

        Üyeliği açıp mail onayladıktan sonra birinci seviye kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor.
        Belgeler 5-10 dakikada onay alıyor. Mail onayından sonra uygulamadan devam edin daha kolay.

        Sırayla Kimlik ön arka ve selfie çekip yüklemek yeterli. Adres onayı şart değil dilerseniz edevletten ikametgah atıp onaylatabilirsiniz. İkametgah onayi yapin gitsin bakarsınız bir gün 100 BTC çekmeniz gerekir
        40+10 Dolar vadeli işlem bonusunumuzu nasıl alıyoruz?

        Bonusu almak için borsayı çok az kullanmak gerekiyor, hemen halledilebilir. Herhangi bir coin alırken parayı önce Bybite atıp işlemi Bybitte yapmanız bile yeterlidir.

        200 Dolar hacim istiyor. İlk yatırımı 100 Dolar ve üzeri olmali.100 dolar yatırıp çekerek yapmak mümkün. 100 Dolar Ltc attınız diyelim, spotta normal Trade (al-sat) yapacaksınız. Bir defa sattıniz ve yeniden ltc aldinız hepsi bu kadar. Sizden toplamda 1 Dolar keser ve 40 Dolar bonus yatar. Yatırdığınız tutarı geri çekebilirsiniz.

        40 Dolar Vadeli işlemler bonusu nasıl kullanılır?

        Düzeltme: 20+20+10$ şeklinde 3 ayrı hediye bonus veriyor. Toplam 50 Dolar.

        Bu bonusla çekim üst limiti yok. Bin dolarda yapsanız çekersiniz. Bybit o kadar sağlam borsa ki, siz bu bonusu bin Dolarda yapsanız sorunsuz öder. Şansınızı denemek bedava, kim bilir belki buradan bazı arkadaşlar bu tutarda çekim yapabilir.

        Bonus yattıktan sonra:

        ​​​Vadeli işlemlere giriyoruz.
        Yukarda BTCUSD yazan yere tikliyoruz.
        Yükseleceğini veya düşeceğini düşündüğümüz coini seçiyoruz.
        Uzun (Long)'a tıklıyoruz.
        Çapraz yazana tıklayıp izoleyi seçiyoruz. O sayfada coinin yükselmesine oynayacaksak uzun yazanı, düşeceğine oynamak için kısa yazanı 25 katına kadar çıkarabiliriz.
        Limit yazan yere tıklayıp piyasa seçebilirsiniz. Sözleşme miktarı yazanın altındakini %100 e getiriyoruz.
        Aç uzun dediğiniz anda 40 dolarlık long işlemi açılır.

        25x kaldıraç ile işlem açarsanız;

        100 Dolardan işleme girdiğiniz coin 104 Dolara ulaşırsa satıp 40 Dolar para çekersiniz. 108 Dolara çıkarsa 80 Dolariniz olur. Coin 96 Dolara inerse bonusu kaybedersiniz. Şort (Kısa) yazan işlemde bunun tam tersidir.

        Bybit Launchpad Platformundan Para Kazanmak:

        Binance'ın Bnb'si gibi Bybit'in Bit'i var. Binance Launchpadi gibi bir de Bybit Launchpadi var. Yani ön satış platformu.

        Ön satıştan çok uygun fiyata token ve coin alıp kat kat para kazanmak için elimizde Bit olması gerekiyor. Yakında bir ön satış var ben katılacağım. Detaylar burada:
        https://blog.bybit.com/tr-tr/duyurul...t-launchpadde/

        Yorum Yap


        • #5
          Bybit Yeni Kampanya | Katılım Ücretsiz Toplam 80 Bin Won Token Havuzundan Payınızı Alın

          Ödül Fazla Katılım Az
          Biz Mutlaka Katılalım
          (Borsaya ilk yatırımı 100 dolar olarak yaparsan buna ek üstteki 50 Dolarıda alirsin)

          Bybite üye degilsen tıkla kayıt ol:
          https://bit.ly/3HeWGLb

          ÖĞREN KAZAN ETKİNLİĞİ:

          Linke tıkla Bybite giriş yap: https://bit.ly/3n5JPD3
          Hemen öğrenin yazanı bul ve tıkla.

          Soruların cevapları sırayla:
          B
          C
          B
          B
          C

          Doğru şekilde gir.
          Bybit UID ni yaz.
          Uygulamada karakter sembolünü tıkla UID orada.

          PAYLAŞ KAZAN ETKİNLİĞİ:

          Yukardaki linkten Paylaş Kazan yazanı bul tıkla
          Hemen göndere tıkla
          Yine UID gir. Kayıtlı mail adresini gir. @ ile başlayan Twitter üye adını gir.
          Bu tweet'i Favla ve Alıntı Retweet (Tweet'i alintila) yap, oraya 2-3 arkadaşını etiketle ve paylaş:
          https://bit.ly/3kwSg8I
          Sonra profiline gir attigin tweetin ekran alıntısını al.
          Yine attığın tweetin linkini kopyala.
          Forma gel linki ve ekran alıntısını yükle formu gönder.

          Bu adımları doğru şekilde yapan az olur ondan dolayı çok ödül gelebilir.
          En son Donatello; 12 - 11 - 21, 22 : 16 tarafından düzenlendi

          Yorum Yap


          • #6
            İnci Token 0.30₺’den arz edilecek. İnci Sözlük olarak İnci Token değeri 7 katı olan 2.1₺’yi geçmeden ve de global bir borsada yayınlanmadan 1 tane bile INCI token satmadan tutacağımızı (HODL) taahhüt ediyoruz.

            15 kasım bitcide ön satış var

            Yorum Yap


            • ken4
              ken4 commented
              Editing a comment
              ne kadarlık bir alım tavsiye edersın hocam risk anlamında, ve bitcide almak için kyc şartı varmı?
              son olarak 15 kasımda ön satışta alıp ne zaman satmak mantıklı?teşekkürler

            • blackmagic
              blackmagic commented
              Editing a comment
              kyc gerekir muhtemel. diğer sorulların cevabı sende hocam . ben kasamın %25ini ayırdım. ön satıştan alıp direk satacağım 2x yada 1.5x falan olunca

            • ken4
              ken4 commented
              Editing a comment
              ön satışdan almak için kyc gerekli değilmiş ama kripto para çekme veya TL çekme için gerekioymuş sanırım kyc.
              çok kötü şeyler yazıyor twitterda hatta incisözlükte bile yerden yere vuruyolar coini.
              anlamadım.
              başka arkadaşlarda yorum yaparsa en azından fikir sahibi olucaz

          • #7
            Konuyu açtığım gün düzenleme oldu forumda ve başlık kapatıldı belki görmeyenler olmuştur

            https://www.bahiskilavuz4.com/vbulle...%C3%BCll%C3%BC

            Yorum Yap


            • #8
              Swash Wallet Airdrobu
              Toplam Ödül: 100.000 SWASH (45.000$ Değerinde)
              Potensiyelli Proje

              Swash Nedir?
              Swash internette gezinerek token kazanmamızı sağlayan bir uygulamadır. Uygulama kullanıcı verilerini derleyerek bunun pazarlamasını yapmaktadır.
              Hassas veriler ve mahremiyet durumlarını ihlal etmeden veri toplamaktadır. Swash hali hazırda Gate Borsası, Mexc Borsası ve Kucoin'de listelidir.


              Swash Cüzdan Uygulamasını Nasıl Edinirim?

              Uygulamayı Pc'de kullanacaksanız:
              https://swashapp.io/referral/220885

              Uygulamayı telefonda kullanacaksanız:
              Öncelikle telefonunuza kiwi browser'ı indermeniz gerekmektedir.
              https://play.google.com/store/apps/d...rowser.browser
              Daha sonra Swash'a kaydolmanız gerekmektedir.
              https://swashapp.io/referral/220885

              Swash'a kaydolduktan sonra mutlaka mail doğrulaması yapmalısınız.


              Uygulamadan Nasıl Kazanç Elde Edebilirim?
              Uygulama sayesinde webde gezinerek ya da referanslarınız sayesinde gelir elde edebilirsiniz. Webde gezinerek ne kadar kazanç elde edeceğinize dair bir bilgi verilmemiş ancak kazandığınız Swash'lar gün sonunda hesabınıza yansımakta.
              Ayrıca uygulamaya daver ettiğiniz her arkadaşınız mail onayını gerçekleştirdiğinde 1 Swash ödül kazanırsınız.


              Çekim Şartları Nelerdir?
              Uygulamadan çekim yapabilmeniz için 2 şart bulunmaktadır. İlki 30 gündür bu uygulamayı kullanmanız. İkincisi ise cüzdanınızda en az 10 Swash bulunması.

              Swash wallet uygulaması ile ilgili aklınıza takılan bir husus var ise buradan belirtmenizi rica ediyorum. Hepinize iyi kazançlar...

              Yorum Yap


              • blackmagic
                blackmagic commented
                Editing a comment
                çekerken eth fee istiyor

            • #9
              https://bitkong.com/tr?r=xjFRfVH50bhk
              Her 5-10 dakikada bir sitede yıldız (Bazen 4 bazen 8) veriliyor. 10 tanesi 1 TL 2.000tane olunca çevirebiliyoruz.sitede çeşitli oyunlar var orada şansımız yaver giderse veya sitede böyle düzenli musluktan para alıpta kazanç elde edebiliriz. Eğlencesine takılmak isteyen olur belki diye bırakıyorum ben canım sıkıldıkça giriyorum 6 senedir felan üyeyim scam olduğunu düşünmüyorum baya geliştirdiler kendilerini. B14ABE32-15F7-41E9-AABE-6EE73A8438B1.png 7201B349-CE9A-4909-A397-41A5F6573297.png

              Yorum Yap


              • ice87
                ice87 commented
                Editing a comment
                Yebicer02 böyle bir sürü var sen çekim hiç yaptın mı onu belirtirsen millet daha net anlar 6 yıl demişsin illaki çekim vardır değil mi?

              • Yebicer02
                Yebicer02 commented
                Editing a comment
                Yok hocam çekim yapamadım ama scam olduğunu düşünmüyorum siteyi inceleyince yatırım çekim metotları felan bana scam gibi gelmiyor sadece eğlenmedik takılabilirsiniz 2000 yıldız olunca 200 TL çekilebilir birisi şansı yaver giderse anlayabiliriz ödeme yapıyor mu

            • #10
              Gate.io düzenli çekilişlerini güncellemeye devam ediyorum. İlk açtığım konudaki bir çok çekiliş sona erdi. Katılanlar, katılım linklerine tıklayarak kazanan listesini görebilir. Devam eden çekilişleri ve yeni gelen çekilişleri aşağıda listeliyorum. Gate.ioda onaylı üyeliğiniz olması gerekiyor. Üyelik için: https://www.gate.io/ref/4471576 daha fazla detayı kapanan konuda bulabilirsiniz.

              Kapanan konu: https://www.bahiskilavuz4.com/vbulle...nli-airdroplar


              UFO, 20 kişi, kişi başı ~50$ 15 Kasım son
              Havuz: 1000$
              https://wn.nr/QsUYSH

              BETU; 20 kişi, kişi başı (50$) 16 Kasım son
              Havuz; 1000$
              https://wn.nr/QF3WxU

              CPRT; 10 kişi, kişi başı (50$) 19 Kasım son
              Havuz 500$
              https://wn.nr/BLqMPT

              AAA; 20 kişi, kişi balı (50$) 18 Kasım son
              Havuz 1000$
              https://wn.nr/yrDZZb

              yeni gelenler oldukça duyuru alanında tekrar paylaşırım. Bol şans

              Yorum Yap


              • ForeverYoung
                ForeverYoung commented
                Editing a comment
                https://wn.nr/4LSK7F

                İlk görevin ilk aşaması için sanırım bunu paylaşmak gerek. Tıklayan olursa sevinirim

              • HornyHornet
                HornyHornet commented
                Editing a comment
                tık almanıza gerek yok. link ürettikten sonra aşağı yönündeki oka basarak o görevi geçebilirsiniz. ForeverYoung

            • #11
              Orijinal Gönderi budela Mesajı Görüntüle
              Konuyu açtığım gün düzenleme oldu forumda ve başlık kapatıldı belki görmeyenler olmuştur

              https://www.bahiskilavuz4.com/vbulle...%C3%BCll%C3%BC
              Basit görevi tamamlayarak 10milyon adet token kazanabilirsiniz. Kayıt için alıntıladığım konuya göz atın


              Takipteyim! Etkinliği Başladı! (Etkinlik süresi 1 hafta)
              Twitter'da @TokenJimmy ve @BytedexGlobal hesaplarını takip edin! 10,000,000 $JIM kazanın!

              ETKİNLİK ŞARTLARI:1- Profilinizde Twitter kullanıcı adınızı girin
              2- @TokenJimmy hesabını takibe alın ve pinli gönderiyi paylaşın!
              Twitter Link: https://twitter.com/TokenJimmy3-@ByteDexGlobal hesabını takibe alın ve hesap linkini paylaşın! https://twitter.com/ByteDexGlobal

              Not: Profilinize twitter kullanıcı adınızı girmezseniz ödül alamazsınız!

              Yorum Yap


              • HornyHornet
                HornyHornet commented
                Editing a comment
                aga aynı drobu sürekli uplayacaksan burada düzen kalmaz bence

              • budela
                budela commented
                Editing a comment
                Aynı değilki o konuda bahsetmediğim birşey bu yeni bir etkinlik konu kapalı ne yapayım
                HornyHornet

              • HornyHornet
                HornyHornet commented
                Editing a comment
                pardon aga ben aynısı sandım özür dilerim

            • #12
              Gleam io airdrop katılım çok basit gleam io daki 4 tane görev var hepsini yapın sonra en üstteki claim yazan yere tıklayıp trust wallet hesabınızı ve emailinizi giriniz 15 gün sonra 50 becoininiz hesabınızda katılım linki altta 5 dk sürmez.

              Katılım link: https://wn.nr/ZFcGXv

              Yorum Yap


              • #13
                4 dolarlık 150 solar veren airdrop katılımı çok basit 3 dk nızı almaz. Sol adresi lazım yalnız sol adresinizi phamtom wallet yada sollet wallet sitesinden alabilirsiniz. Katılım: https://t.me/SolarDexAirdropBot?start=1638827587
                En son eemir99; 14 - 11 - 21, 23 : 03 tarafından düzenlendi

                Yorum Yap


                • Yebicer02
                  Yebicer02 commented
                  Editing a comment
                  Herseyi yaptık ne zaman gelecek bu 4 dolar hocam. Burada referans yarışması gibi bir şey diyor.

                • eemir99
                  eemir99 commented
                  Editing a comment
                  katılım sağlayanlara 4 dolarlık verecek. referans içinde ayrı bir etkinlik yapmışlar ne zaman dağıtılacağı yazmamış sürekli takipdeyim haber ederim.

              • #14
                50 şanslı kişiye toplamda 5000 busd ödül havuzlu. 50 kişiye 5000 busd dağıtılacak scam değil. Çıkarmı çıkar şansınızı deneyin katılımı çok basit mümkün mertebe sizlerle kolay katılımı olan ve scam olmayan airdropları paylaşmaya çalışıyorum.

                Katılım: https://t.me/DopewarzAirdropBot?start=r08766379270

                Yorum Yap


                • #15
                  photo_2021-11-15_13-04-35.jpg

                  Yeni Airdrop
                  Blockfi 10$ Bitcoin veriyor
                  Ödül çekilebilir, mutlaka katılın

                  Link; https://blockfi.com/?ref=72237700
                  Linke tıkla siteye browser üzerinden kaydol, sitede canlı kimlik doğrulama (kyc) yap. 10 dakika içinde onaylanıyor.
                  (Referans koduyla üye olduğunuza emin olun, ödül referans programı için geçerli)
                  Siteye enaz 100$ değerinde (garanti olması için 110$ da olabilir) Litecoin göndermeniz daha uygun. (fee oranı en düşük olduğu için)
                  1 gün bekletip tekrar çekin veya ödülle beraber de çekeblirsiniz.
                  Sitede swap imkanı var. Gelen BTC ödülünü de LTCye çevirip hepsini çekebilirsiniz. Siteden 1 kere çekim ücretsiz.
                  Ödüller her ayın ikinci Cuma'sı yatmaktadır. Sıradaki ödül zamanı 10 Aralık. 9 Aralığa kadar işlemleri bitirin.
                  Güvenli önlemi olarak bazen çekim için tekrar kimlik onayı isteyebiliyor.

                  Blockfi 2017 kurulmuş bir milyon üyesi bulunan eski ve sağlam bir yatırım şirketidir. Kendiniz de araştırabilirsiniz.
                  Resmi onaylı (mavi tik) twitter hesapları:
                  https://twitter.com/BlockFi

                  Yorum Yap

                  Mesaj yazabilmeniz için üyelik yaparak kayıtlı üye olmanız gerekmektedir. Sağduyunuzu kullanın ve eğlenceli bir atmosfere katkıda bulunun.
                  Bu site bir bahis ve casino sitesi değildir bu sitede kumar ve bahis oynatılmaz!
                  Working...
                  X